Nis

Nisan Ayı pansiyonumuzda çıkacak yemek çizelgesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Mart Ayı pansiyonumuzda çıkacak yemek çizelgesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

OCAK Ayı pansiyonumuzda çıkacak yemek çizelgesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

NOT: İdaremiz ihtiyaç halinde menülerde değişikliğe gidebilecektir.

MİDYAT  ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ORTAOKUL 1.DÖNEM 2.ORTAK SINAV TAKVİMLERİDİR.

MİDYAT  ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSE  1.DÖNEM 2.ORTAK SINAV TAKVİMLERİDİR.

İAralık  Ayı pansiyonumuzda çıkacak yemek çizelgesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

NOT: İdaremiz ihtiyaç halinde menülerde değişikliğe gidebilecektir.

Değerli velilerimiz pansiyonumuz 20 kasım pazartesi günü saat 8.00 de açılacaktır.  Bilginize...

Kasım Ayı pansiyonumuzda çıkacak yemek çizelgesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

NOT: İdaremiz ihtiyaç halinde menülerde değişikliğe gidebilecektir.

MİDYAT  ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSE VE ORTAOKULLAR 1.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TAKVİMLERİDİR

Ekim Ayı pansiyonumuzda çıkacak yemek çizelgesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Eyl

Eylül Ayı pansiyonumuzda çıkacak yemek çizelgesine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Eyl

Okulumuz 2022-2023 sorumululuk sınav tarihleri açıklanmıştır. Sınava girecek öğrenciler sınav tarihlerine aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirler.

Ağu

Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmi Okullarda Yatılılık, Bursluluk, Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliği ile Milli Eğitim Bakanlığının 16.08.2022 tarih ve E-71287530-105.04-55312787 sayılı yazısı dikkate alınarak yerleştirmeler gerçekleştirilmiştir.

Ağu