"GAZZE'DE ÇOCUK OLMAK " MEKTUP YARIŞMASI SONUÇLARI AÇIKLANDI

Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi  olarak Mardin il geneli düzenlemiş olduğumuz  "Gazze'de Çocuk Olmak"  konulu mektup yarışmasına ilimizden 35 mektup ile katılım sağlanmış ve Midyat Bist Anadolu Lisesi öğrencisi Meryem Güney 1. Olmuş, Nusaybin Girmeli ÇPAL öğrencisi Dilan Acar 2. Olmuş, Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi  öğrencisi Nurhan Atalan ise 3. olmuştur.  Vicdanımızı ve sosyal hayatımızı derinden etkileyen ve dünyanın gözü önünde katliama zulme maruz kalan Gazzeli kardeşlerimizi hatırlama ve onların yanında olduğumuzu  hissettirmek adına yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerimize teşekkür ederiz.  Ayrıca yarışmada dereceye girip 1. Olan öğrencimize yarım altın, ikinciye çeyrek altın ve 3.ye 2000 tl para ödülü takdim edilecektir.

12-01-2024

Yayın: 12.01.2024 - Güncelleme: 12.01.2024 11:31 - Görüntülenme: 265