7. Sınıf Hedef LGS Toplantısı

Okulumuz Akademik Takip Komisyonu üyeleri, başarıyı artırma koordinatörü ve rehberlik servisi ile okulumuz akademik başarıdan sorumlu müdür yardımcısı ve okul müdürü tarafından 7. Sınıf öğrencilerimize yönelik 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında ve bu eğitim öğretim yılında Midyat Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak sunulacak hizmetler, başarı yolunda atılması gereken adımlar, geçmiş yıllarda edinilen tecrübeler ve sonuçları ile denemeler, kamplar dyklar, soru çözümleri...vb tüm çalışmalar ile ilgili bilgilendirmeler yapılmıştır. Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün geçmişte ve bugün Hedef LGS konusunda yapmış olduğu tüm çalışmalar ve gelecekte bizden istediği bütün faaliyetler hakkında öğrencilere bilgi verilmiştir. Ayrıca kurum olarak öğrencilerimizden beklentilerimiz ve aldığımız tedbirler ve geçmiş yıllarda edindiğimiz tecrübeler doğrultusunda öğrencilerimiz ile soru cevap şeklinde konferansımız yapılmıştır önümüzdeki günlerde benzer toplantının velilerimize yönelik olacağı da ifade edilmiştir.

27-12-202331-10-2023

Yayın: 28.02.2024 - Güncelleme: 28.02.2024 13:13 - Görüntülenme: 46